De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 24-11-2015

24-11-2015
De Wereld Draait Door staat vanavond geheel in het teken van het leven en de muziek van Frank Sinatra. Op 12 december zou The Voice, zoals Sinatra genoemd werd, 100 zijn geworden en dat wordt over de hele wereld gevierd. DWDD maakt deze thema-uitzending samen met het eveneens jarige Metropole Orkest. Het grootste professionele jazz- en poporkest ter wereld, bestaat deze maand 70 jaar. Twee verjaardagen in n uitzending, vanavond in De Wereld Draait Door!
In de DWDD thema-uitzending over Sinatra brengt het voltallige Metropole Orkest de muziek van Sinatra samen met Felix Maginn, Hadewych Minis, Ruben Hein en Greetje Kauffeld. Groot Sinatra liefhebbers en kenners Paul Haenen en Twan Huys bespreken het leven van Sinatra, de laatste eenmalig als tafelheer.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.