De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 27-11-2015

27-11-2015
 - Vandaag werd de wetenschapsagenda gepresenteerd! Iedereen kon vragen indienen, waar de wetenschap zich op moet gaan richten. Aan tafel: Beatrice de Graaf, Alexander Rinnooy Kan, Jet Bussemaker en Sander Dekker.

- Aanstaande maandag gaat de film 'Publieke Werken' in premire, naar het gelijknamige boek van Thomas Rozenboom. Aan tafel de hoofdrolspelers: Gijs Scholten van Aschat, Jacob Derwig en Rifka Lodeizen.

- Het Luistergeschenk van de Week van het Luisterboek 2016 wordt gemaakt door Sander van de Pavert van Lucky TV. Vanavond geeft hij alvast een voorproefje.

Muziekminuut: Benny Sings
Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts

Niet vergeten! Na DWDD kun je op NPO1 om 20:25 kijken naar het college 'Zwarte Gaten' door Robbert Dijkgraaf. Met aansluitend een webonly livestream waarin hij kijkersvragen beantwoord. Stel je vraag op dwdd.nl/zwartegaten of via Twitter met #vraagdwdd.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.