De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Voorbeschouwing 'Zwarte Gaten': Robbert Dijkgraaf

26-11-2015

Vrijdag staat Robbert Dijkgraaf voor de vijfde keer in een uitverkochte Gashouder, ditmaal met het college 'Zwarte Gaten'. Na zijn colleges over de Oerknal, Het Allerkleinste, Albert Einstein en Het Oneindige zal de directeur van het vooraanstaande Institute for Advanced Study in Princeton zich focussen op de magische wereld van de 'kosmische afvoerputjes': zwarte gaten.

Na de tv-uitzending vrijdagavond gaan we door op internet. Ook jij kunt dan vragen stellen via dwdd.nl/zwartegaten of via Twitter met #vraagdwdd.

En alsof de professor nog niet druk genoeg is: hij is ook n van de gastconservatoren van de tweede editie van ons pop-up museum. Vanaf 29 januari 2016 kunnen de bezoekers weer terecht in het Allard Pierson Museum om verborgen kunstschatten uit depots te zien stralen, in zalen ingericht door negen DWDD-gastconservatoren.

Lees hier meer info over het museum.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.