De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Holland Got Soul

10-12-2015
Sylvana besprak in DWDD het BimRay Gospelfestival Amsterdam. Het is het grootste gospelfestival van Nederland en een uniek evenement met negrospirituals, klassieke en hedendaagse gospels en spannende crossovers met salsa, highlife, soul, R&B, hiphop en opera. Het festival presenteert een regelrechte sensatie uit Amerika: Michelle Williams van Destinys Child De line-up bestaat verder uit  topartiesten van eigen bodem, zoals Berget Lewis, Bo Saris, Ntjam Rosie, Brandon Delagraentiss, Sharon Kips, Pearl Joan, Sabrina Starke en vele anderen. BimRay Gospelfestival Amsterdam vindt plaats op zondag 13 december van 14.00-22.00 uur in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

In de uitzending een onderdeel van het festival: 'Holland Got Soul meets Gospel' met zang van Brandon Delagraentiss, Pearl Joan en Abigail Martina. Het programmaonderdeel Holland Got Soul meets Gospel wordt zondag gepresenteerd door Sylvana.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.