De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 19-2-2016

19-02-2016
- Tv-programma Jan Rijdt Rond wordt gezien als de frissere opvolger van Man Bijt Hond, maar kan de kijkcijfers helaas (nog) niet evenaren. En wie is die mysterieuze Jan eigenlijk? Vanavond 12 Jannen in de studio!

- Het Rijksmuseum presenteert de tentoonstelling 'Catwalk', waarin de mode in Nederland van 1625 tot 1960 wordt getoond. Aan tafel zitten vormgever Erwin Olaf en directeur van het Rijksmuseum Wim Pijbes.

- De bestseller Knielen op een bed violen van Jan Siebelink is verfilmd! Vanavond aan tafel hoofdrolspelers Barry Atsma en Noortje Herlaar. Ook in de studio: schrijver Jan Siebelink en regisseur Ben Sombogaart.

Muziek: The Cool Quest, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts en uiteraard sluit Peter Pannekoek de week af met stand-up comedy.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.