De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 11-3-2016

11-03-2016
- Ht literaire feest van het jaar: het Boekenbal. De avond wordt bij ons afgetrapt met dit jaar schrijfsters Annejet van der Zijl, Heleen van Royen, Elfie Tromp en Lize Spit.

- Beatrice de Graaf geeft in het kader van DWDD University een college over terrorisme, dat zaterdag 12 maart om 20:30 wordt uitgezonden op NPO 1. Vandaag geeft ze aan tafel een voorproefje.

- Donderdagavond werd het kunstwerk 'Windlicht' van Daan Roosegaarde onthuld in Zeeland. Het geeft 'de schoonheid van groene energie' weer. Vanavond vertelt hij er meer over.

Muziek is er van Adam & The Relevants , tafelheer is Marc-Marie Huijbregts en Peter Pannekoek sluit de week af met stand-up comedy!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.