De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Gesprek 'Denk Anders Vrouw'

08-03-2016

Het is Internationale Vrouwendag. Nog altijd broodnodig omdat vrouwen nog altijd worden achtergesteld. Er zijn minder vrouwen op topfuncties, ze krijgen een lager salaris, zijn minder vaak te zien in de media Na twee feministische golven is het slecht gesteld met de gelijkwaardigheid.

Reden voor ons om voort te borduren op een eerdere rubriek uit 2011: Denk Anders. Naar aanleiding van het overlijden van Steve Jobs gingen we op zoek naar de meest progressieve geesten die ons land hebben bepaald. Met trots presenteren wij nu de nieuwe rubriek Denk Anders Vrouw. Wie waren de 17 bepalende vrouwen voor ons land? In deze eerste editie: Jet Bussemaker en Iris Sommer.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.