De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Tv-programma Wilfred de Bruijn: Op zoek naar Frankrijk

14-03-2016

Wilfred de Bruijn werd in april 2013 plotsklaps ht symbool van de  strijd tegen homo-haat in Frankrijk. Hij had in Parijs arm in arm gelopen met zijn vriend en werd daarom mishandeld. Hij plaatste zijn gehavende gezicht op Facebook en ging viral. Een brute barst in het beeld van Parijs en Frankrijk, niet langer het thuis van de romantiek, goede wijn en verfijnde manieren

Wilfred schoof regelmatig bij ons aan als tafelheer en Frankrijk-kenner. Nu gaat hij een eigen programma presenteren: Op zoek naar Frankrijk. Hij onderzoekt de andere kant van Frankrijk, die hij zelf aan den lijve ondervond. Werkloosheid, aanslagen en een grote politieke verdeeldheid. Hoe is het gesteld met de ziel van Frankrijk?

Vanaf 20 maart, 6 zondagen bij de VPRO om 20:15, NPO 2

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.