De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 22-3-2016

22-03-2016
Brussel is vandaag getroffen door twee grote aanslagen. In het hart van Europa vielen tientallen doden en honderden gewonden door terreuraanslagen op het vliegveld en metrostations. Terreurgroep IS heeft de verantwoordelijkheid voor deze aanslagen opgeist. Al gauw ging Brussel op slot. Instanties en scholen werden gesloten en het openbaar vervoer lag stil. In Nederland werden de veiligheidsmaatregelen op vliegvelden, stations en grenzen opgevoerd.

Deze hele uitzending staat in het teken van  de aanslagen in Brussel. We praten vanavond met Peter Vandermeersch, Griet Op de Beeck, Adil El Arbi, Prem Radhakishun.

De muziek wordt vanavond verzorgd door drie Belgische artiesten: Jacle Bow, Tourist LeMC en Douglas Firs. De tafeldame is Fidan Ekiz.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.