De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 25-3-2016

25-03-2016
- Top-econoom Robert Gordon betwijfelt de impact van technologische vernieuwingen op onze economie. Is Gordon een zwartkijker of realist? We vragen het Mathijs Bouman en Wouter van Noort.

- Na het Songfestivalspektakel, optredens door heel Europa en een succesvol album willen The Common Linnets terug naar een meer intieme setting: het theater! Vanavond spelen n vertellen ze meer.

- In Amerika keken meer dan 6,5 miljoen mensen naar het reli-spektakel 'The Passion'. Hoe beviel het Amerikaanse avontuur? Aan tafel regisseur David Grifhorst en producent Jacco Doornbos.

Muziek van Re:Freshed Orchestra, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts en ook vanavond sluit Peter Pannekoek de avond af met stand-up comedy.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.