De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Rapper Fresku in theater: 'Welkom bij de Fresku show'

11-05-2016
Hij speelt op alle grote festivals, zijn muziek krijgt lovende recensies en hij is misschien wel n van de belangrijkste rappers van het moment: Fresku. En nu gaat hij een nieuwe droom waarmaken door het theater in te duiken. Met zijn one-man show Welkom bij de Fresku show hoopt hij op verbroedering en stelt hij stereotypes en vooroordelen bloot. Al zijn talenten komen bijeen en hierbij gooit hij zijn wapens humor, persoonlijke verhalen, zelfspot n pozie in de strijd.

Allereerst speelt hij de komende maanden try-outs in kleine theaters en op De Parade, waarna het stuk in oktober dit jaar groots in premire zal gaan door het hele land. Aan tafel: Fresku.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.