De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Nieuwe show Freek Vonk en Evi Hanssen

26-08-2016

Het kan niet op voor Freek Vonk. Na de succesvolle programmas Freek Vonk in AustraliFreek Vonk in Latijns Amerika, Freek Vonk tegen de stropers en een college in onze eigen DWDD University, krijgt de immer enthousiaste bioloog een eigen zaterdagavondshow, samen met Evi Hanssen. In de quiz De Super Freek Show wordt de dierenkennis getest van families of vriendengroepen, die het opnemen tegen een team van BNers.

Maar dat is nog niet alles. Vandaag kwam eindelijk de door Naturalis gekochte T. rex aan in Nederland! Freek was erbij toen het skelet van de Tyrannosaurus rex, het allergrootste roofdier ooit op aarde, in kisten aankwam op Schiphol. De allereerste echte tyrannosaurus in Nederland, genaamd Trix!

De eerste aflevering van De Super Freek Show is op 27 augustus om 20.30 uur op NPO1.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.