De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Boek: Het mooiste woord is herinnering

19-09-2016

Het aantal mensen met Alzheimer groeit gestaag. Daarbij is onze verzorgingsstaat omgebogen tot participatiemaatschappij. Dat betekent een steeds groter beroep op familieleden en mantelzorgers om de groeiende groep patinten een draaglijk leven te geven. Op 21 september, Wereld Alzheimerdag, verschijnt hierover Het mooiste woord is herinnering, een interviewbundel door Frnk van der Linden en Pieter Webeling in samenwerking met het Alzheimercentrum van het VUmc. Verhalen van bekende Nederlanders over hun ervaring met Alzheimer in hun omgeving. Aan tafel Philip Scheltens (VUmc)en Freek de Jonge, die in het boek zijn verhaal vertelt.

Lees meer in onze boekenrubriek

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.