De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Documentaire Verhoeven versus Verhoeven

22-09-2016

De documentaire Verhoeven versus Verhoeven gaat aanstaande zaterdag in premire op het Nederlands Film Festival. In deze film van regisseur Lise van Zijll, wordt er met Paul Verhoeven teruggeblikt op zijn bijna 50-jarige carrire. Een oeuvre met vaak provocerende themas in films als Turks Fruit, Basic Instinct en onlangs nog Elle. Tijdens de opnames van deze laatste film in Frankrijk heeft Lise de Nederlandse filmmaker ontmoet. Vanavond zitten Lise van Zijll en Paul Verhoeven aan tafel bij DWDD.

Voor de uitzending stelden we 5 vragen van DWDD-kijkers aan Paul Verhoeven: ''Batman VS Superman' en 'Suicide Squad' zijn draken van films'.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.