De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 11-10-2016

11-10-2016
- Meest invloedrijke vrouw van 2016: Jos van Dijck
Gisteravond werd hoogleraar Jos van Dijck door maandblad Opzij verkozen tot de meest invloedrijke vrouw van 2016. Als eerste vrouwelijke president van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) maakt ze zich sterk voor meer diversiteit. Vanavond is Jos van Dijck te gast.

- 10 jaar 101Barz
Alle Nederlandse hiphopartiesten zijn wel eens op bezoek geweest in de 101Barz-studio van presentator en oprichter Rotjoch. Vanavond zijn hij en de Nederlandse rappers Hef, Keizer, Josylvio, Sevn Alias en D-Double te gast.

- LuckyTV scoort mega-viral met duet Trump & Clinton
Tientallen miljoenen mensen (de teller staat op het moment van schrijven rond de 70 miljoen) hebben inmiddels de LuckyTV van gisteren gezien. In de uitzending schuift uiteraard 'Mister LuckyTV himself' Sander van de Pavert aan.

- Tafelheer van vanavond is Akwasi en de muziek is van Rochelle.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.