De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 4-11-2016

04-11-2016

- Geen Zwarte Piet meer in Amsterdam. Sinterklaas zal bij zijn intocht alleen nog worden vergezeld door schoorsteenpieten met roetvegen. Aan tafel: Lodewijk Asscher.

- Timur Gareyev gaat het onmogelijk proberen: geblinddoekt simultaan schaken tegen 47 schakers. Smullen voor de wetenschap, hoe kan het menselijk brein zoveel informatie verwerken? Professor neuropsychologie Erik Scherder en internationaal schaakmeester Hans Bhm zitten vanavond aan tafel.

- Freek Vonk praat over het nieuwe seizoen van Freeks Wilde Wereld. Alweer het zesde deel van zijn serie, waarin hij de natuur in alle uithoeken van de wereld in kaart brengt. En hij heeft vanavond aan tafel spannend nieuws!

- Muziek is van Tourist LeMC & Bart Peeters en tafelheer van vanavond is Marc-Marie Huijbregts.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.