De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 11-11-2016

11-11-2016

- Vandaag overleed Leonard Cohen op 82-jarige leeftijd. Zijn vele fans voelden het al aan zijn laatste plaat You want it darker die 21 oktober uitkwam. We bespreken zijn muzikale erfenis met Henk Hofstede en Iris Hond. Samen met Dekoor spelen zij 'Hallelujah'.

- Jesse Klaver schreef De empathische samenleving, een pleidooi voor meer onderling begrip en inlevingsvermogen in Nederland.

- Giel Beelen stopt na 12,5 jaar met zijn ochtendshow op 3FM en stort zich vol op zijn talentenjacht. We blikken vanavond met hem terug n vooruit. In de studio ook negen van zijn talenten: Wander, Maya Shanti, Naomi Snell, Adam Hoek, Dos Hermanos, Luna Mae, Gabbi Lieve, Flemming en Lotte Walda.

- Muziek is er ook van CUT_ en tafelheer van vanavond is Marc-Marie Huijbregts.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.