De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door - 15-11-2016

15-11-2016

- Duitsland is in shock door de verkiezingszege van Trump. Hoe moet het land van Wir schaffen das omgaan met een bondgenoot wiens president uitspraken doet die haaks staan op de waarden van Duitsland? Aan tafel: Jeroen Wollaars.

- Groot nieuws in de hiphop: een nieuw album van het legendarische A Tribe Called Quest. De leden van de groep kwamen nog n keer samen voor de nieuwe plaat. We bespreken het met Rico en Sticks.


Ben jij een chte Tribe-fan? Doe de A Tribe Called-Quiz en misschien win jij dan twee kaarten voor Rico & Sticks x Typhoon in de Ziggo Dome op 9 december.

- Erik Verlinde lanceerde 7 november een alternatieve relativiteitstheorie. Wordt hij hiermee de opvolger van Einstein? Vanavond zit Erik Verlinde aan tafel met Diederik Jekel.

- Muziek is er van GoGo Penguin en tafeldame van vanavond is Nynke de Jong.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.