De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 18-11-2016

18-11-2016
- Shula Rijxman pleitte onlangs voor een pluriforme NPO. Een Publieke Omroep die wel alle groepen in de samenleving bereikt. Maar wie kijken er nu eigenlijk naar de programma's van de NPO? We vragen het kijkcijferexpert Ren van Dammen.

- De Britse stand-up comedian Eddie Izzard treedt vanavond op in een uitverkocht Carr. Aan tafel de Belgische komiek Lieven Scheire die zijn held gisteren in Belgi ontmoette.

- Obama is bezig aan zijn internationale afscheidstour. Als we afscheid nemen van hem, nemen we afscheid van de meest muzikale president ooit. Vanavond een ode aan zijn favoriete muziekgenre: Memphis Soul. Aan tafel groot fan Giovanca, die met een band laat horen hoe Memphis Soul klinkt.

- Tafelheer van vanavond is Marc-Marie Huijbregts.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.