De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 28-11-2016

28-11-2016

- Het afgelopen jaar was geen fijn jaar voor de opiniepeilers: zowel bij de Brexit als bij de verkiezing van Trump hadden vrijwel alle gerenommeerde peilers het mis. Hebben peilingen nog wel zin? Aan tafel: Sywert van Lienden en Maurice de Hond.

- Tom Ford is niet alleen een succesvolle modeontwerper. Zeven jaar geleden kwam zijn debuutfilm 'A Single Man' uit. Nu is 'Nocturnal Animals' verschenen. Gijs Scholten van Aschat en Barry Atsma zagen de film.

- Vandaag verschenen: de BBC Sound of 2017 Longlist. Welke muzikale acts hebben grote kans om komend jaar door te breken? We bespreken het met Frank van der Lende, Eva Cleven, Fernando Halman, en Angelique Houtveen.


- Muziek is er van The Kik en tafeldame van vanavond is Fidan Ekiz.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.