De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Staat - Baby

30-11-2016
2016 was een succesvol jaar met onverwachte wendingen voor De Staat. Het begon eind 2015 met de bijzondere Witch Doctor video die viral ging en waarmee De Staat in mei van dit jaar de Best Concept Award gewonnen heeft op de Berlin Music Video. In januari 2016 kwam het vierde album O uit en volgde er een volledig uitverkochte clubtour. Ook mocht de band het grootste deel van Muses Europese tour mee als voorprogramma en stonden ze op festivals als Pinkpop, Lowlands en Down The Rabbit Hole. Hun nieuwe album Live in Utrecht ligt nu in de winkel. Vanavond bij DWDD: De Staat!

Meer muziek? Klik hier en kijk alle minuutjes n de hele nummers voor aanvang terug op de Muziek Draait Door-overzichtspagina.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.