De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 7-12-2016

07-12-2016
- Elk jaar in december deelt Bill Gates op zijn blog een lijst met zijn favoriete boeken. Wij vroegen aan vier Nederlandse CEOs welke boeken wij met de feestdagen moeten lezen. Aan tafel: Daan Weddepohl, Jitse Groen, Constance Scholten en Ali Niknam.

- Acteur en schilder Jeroen Krabb praat over zijn nieuwe serie 'Krabb zoekt Picasso', die vanaf 26 januari te zien is. Hierin vertelt hij over zijn fascinatie voor de verwevenheid tussen Picassos kunst en zijn persoonlijke leven.

- Na zijn 7 Layers Sessions-avonden en het uitverkochte 7 Layers Festival afgelopen september, staat Dotan in januari met een 7 Layers Stage op Noorderslag en is er volgend jaar weer een tweedaags 7 Layers Festival in Amsterdam. Vanavond neemt Dotan drie artiesten mee die ook op het festival staan: Dean Lewis, Mahalia en Luke Sital-Singh.

- Muziek is er van The Jerry Hormone Ego Trip, tafelheer van vanavond is Arjen Lubach en Nico Dijkshoorn dicht.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.