De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 8-12-2016

08-12-2016
- Joop Braakhekke is overleden. Vanochtend stierf hij op 75-jarige leeftijd aan de gevolgen van alvleeskanker. We brengen een ode aan de culinaire grootmeester met Jonnie en Therese Boer, Ron Blaauw en Michel van der Kroft.

- Na het college van Robbert Dijkgraaf over Licht in de Gashouder is het morgen de beurt aan bioloog Freek Vonk. Ditmaal onderwijst hij ons over de Evolutie. Vanavond geeft Freek ons een voorproefje.

- In de documentaire Elfstedentocht 1997: Zes Helden, En winnaar blikt Andere Tijden Sport terug met de kopgroep die streed voor de eeuwige roem tijdens de tocht der tochten. Vanavond zitten 5 van de 6 schaatsers van die kopgroep bij ons aan tafel: Henk Angenent, Erik Hulzebosch, Bert Verduin, Henk van Benthem en Arnold Stam.

- Muziek is er van Silent War en tafelheer van vanavond is Jan Mulder.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.