De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Partizanen: De gewone man

13-01-2017
Merijn Scholten (1983) en Thomas Gast (1983) vormen sinds 2013 samen het cabaretduo De Partizanen. Ze ontmoetten elkaar bij het stand-up comedy collectief Comedytrain en maakten de documentaire Alles voor een Lach waarin een aantal comedians terugblikken op de carrire van de oud stand-up comedian Rob van Liempt. In 2013 waren De Partizanen d winnaars van het Leids Cabaret Festival, waar ze zowel de publieks- als juryprijs in ontvangst namen. Ook schreven ze onder andere voor Dit was het Nieuws en Spijkers met Koppen en is hun rubriek ZZZP-TV een vast onderdeel van het tv-programma COJONES. Na hun debuutvoorstelling, die in 2014 bekroond werd met de cabaretprijs Neerlands Hoop, gaan De Partizanen in 2017 weer het land in met hun nieuwe voorstelling: Welkom in Partizani.

Meer comedy in DWDD? Ga naar de rubriekspagina.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.