De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Amerikaanse minister van justitie Jeff Sessions onder vuur

02-03-2017
De door Trump aangestelde nationale veiligheidsadviseur Michael Flynn moest na drie weken het veld ruimen. Hij zou chantabel zijn wegens het veelvuldige contact dat hij had met de Russische ambassadeur Sergej Kisljak over de hacks van de systemen bij de Democratische partij. Over de inhoud van de gesprekken zou hij naderhand hebben gelogen. Nu lijkt zich een volgend slachtoffer aan te dienen: minister van justitie Jeff Sessions zou ook tijdens Trumps campagne contact hebben gehad met Kisljak, en hier onder ede over gelogen hebben. De theorie is nu dat Obama een kruimelspoor aan informatie heeft achtergelaten en rustig afwacht hoe Trumps regering zichzelf te gronde richt. Aan tafel: Twan Huys.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.