De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Freek Vonk over zijn haaienavontuur

07-04-2017
DWDD Extra: Wij zetten 5 virals op een rij die jouw dierenangst onterecht versterken.

Freek naar de Haaien heet het nieuwe programma van Freek Vonk dat dit najaar wordt uitgezonden. Hij kon niet bevroeden dat de titel werkelijkheid werd: hij werd twee maanden geleden tijdens opnames bij de eilanden-groep Bimini gebeten door een rifhaai. Hij zei daar zelf over: 

Deze vriendelijke haaien zijn, net als eigenlijk alle haaien, ongevaarlijk voor mensen. Toch ging het mis. Een van de haaien heeft een vergissing gemaakt en nam een grote hap uit mijn rechter bovenarm.
Gelukkig gaat het weer prima met Freek. Hij doet vanavond verslag van zijn belevenissen en vertelt waarom we zuinig moeten zijn op die prachtige haaien en onze angst niet terecht is.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.