De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 4-10-2017

04-10-2017
- Aan de hand van 65 duizend handgeschilderde 'frames', probeerde Armand Roulin, in de film 'Loving Vincent', het mysterie rondom de dood van de schilder te ontrafelen. Senior onderzoeker in het Van Gogh Museum, Teio Meedendorp schuift aan om het over deze bijzondere film te hebben. 

Lees hier 'De tegelwijsheden van Van Gogh'

Toen de zoon van columniste Ellen Dikker vier jaar geleden werd geselecteerd voor Ajax, besloot ze hier columns over te schrijven. Deze beschreven het eindeloze wachten in de voetbalkantine en het langs de lijn staan in weer en wind. Aan tafel zitten Ellen en haar zoon Lev en 15 van zijn teamgenoten. 

- Muziek van de band Millionaire. Na een carrire als gitarist bij Belgische bands als Evil Superstars en dEUS, richtte Tim Vanhamel zijn eigen band Millionaire op in 2000. 

- Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. Bekijk al zijn gedichten op onze overzichtspagina.

Vanavond is Nynke de side-kick van Matthijs. En muziek is er van de band Millionaire. 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.