De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 24-10-2017

24-10-2017
- Advocaat Richard Korver over misbruik Jelle Brandt Corstius. Nog altijd komen nieuwe verhalen los onder #MeToo. Programma-maker Jelle Brandt Corstius vertelde in Trouw zijn heftige verhaal; hij is aan het begin van zijn carrière gedwongen tot orale seks.

- Wilfried de Jong presenteert het tv-programma 'De Toekomstbouwers', waarin de Dutch Design Week (DDW) wordt besproken. Hij zit aan tafel met Martijn Paulen, directeur van de DDW.

- We blikken terug op de eerste aflevering van 'Het geheime dagboek van Hendrik Groen' met vier bewoners uit een verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord: Mevr. Blok, Mevr Ras, Mevr. Cardol en Dhr. Hagedorn.

Muziek is er van Danny Vera, tafeldame is Antoinnette Scheulderman.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.