De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Berend Boudewijn Ik stond erbij en ik keek ernaar

13-09-2017
Pionier van de Nederlandse televisie, Berend Boudewijn, verwierf als presentator van De Berend Boudewijn Kwis (30 oktober 1971 17 mei 1975) grote nationale bekendheid. De BB-Kwis was een 90 minuten durende spelprogramma dat door de KRO op zaterdagavond eens per maand werd uitgezonden. Het was het eerste programma waar deelnemers met grote prijzen naar huis konden gaan, zoals een kleurentelevisie of een grasmaaier. Berend Boudewijn schreef over het programma en zijn lange carrire als presentator en regisseur een boek genaamd 'Ik stond erbij en ik keek ernaar'. Vanavond zit hij aan tafel.

Meer literatuur? Klik hier en bekijk alle gesprekken en extra informatie over de boeken van de maand terug op de overzichtspagina.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.