De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Docu A Family Quartet: familie Wildschut

21-09-2017
Noa Wildschut (2001) wordt gezien als ht Nederlandse viooltalent. Ze debuteerde op haar zevende als solist in de grote zaal van het Concertgebouw en stond al op de bhne met grote namen als Janine Jansen, Paolo Giacometti, Aleksey Igudesman en Arthur en Lucas Jussen. De afgelopen jaren toerde ze de wereld rond en werd getekend bij Warner Classics. Op het NFF gaat de docu A Family Quartet in premire. Daarin is te zien wat voor consequenties haar uitzonderlijke talent heeft op het familieleven. Aan tafel Noa, haar ouders en haar zus. 

Meer film? Ga naar de rubriekspagina.

Meer muziek? Klik hier en kijk alle minuutjes n de hele nummers voor aanvang terug op de Muziek Draait Door-overzichtspagina.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.