De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Zuckerberg for President?

26-09-2017
Zal Facebook-oprichter Mark Zuckerberg een gooi doen naar het Amerikaanse Presidentschap in 2020? Die geruchten begonnen toen de miljardair een rondreis maakte door de swing states. Vervolgens nam hij onderzoeker Joel Benenson in de arm. Weliswaar voor het goede doel Chan Zuckerberg Initiative, maar Benenson was eerder campagnestrateeg voor onder anderen Hillary Clinton en president Barack Obama.

Uiteraard werd in peilingen gevraagd of Amerikanen vertrouwen hadden in Zuckerberg; 40% van de kiezers zou nu al op hem stemmen in een eventuele race met Trump. Zuckerberg for president? We bespreken het met Eelco Bosch van Rosenthal en Sander Schimmelpenninck.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.