De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 30-11-2017

30-11-2017

- Trump heeft gisteren anti-moslimvideo’s geretweet van Jayda Fransen, voorvrouw van de extreem-rechtse groepering Britain First. De Britse premier Theresa May reageerde hier fel op en zei dat ze 'niet bang is om de VS terecht te wijzen'. Straks hierover aan tafel Danny Ghosen en Eelco Bosch van Rosenthal.

- Bioloog Freek Vonk mag morgen voor de derde keer een college geven voor DWDD-University. Morgen is de uitzending op tv, maar straks geeft hij ons een voorproefje.

- De Ierse rockband U2 brengt na drie jaar weer een nieuw album uit. De nieuwe cd heet Songs of Experience. De plaat komt morgen uit. Hierover praat U2-fan Gert-Jan Segers van de ChristenUnie straks in de uitzending.

Tafelheer naast Matthijs is vanavond schrijver Özcan Akyol.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.