De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Follow up schandaal Harvey Weinstein

17-10-2017
Het seksschandaal rond filmproducent Harvey Weinstein lijkt geen einde te kennen. Het inspireerde actrice Alyssa Milano om de hashtag #metoo in het leven te roepen, inmiddels meer dan 12 miljoen keer gedeeld, waarmee vrouwen hun ervaringen met mannelijke schofterigheid kunnen delen. Maar dat dit probleem niet enkel is voorbehouden aan de Amerikaanse filmwereld bewijst Anneke Bakker. In een ingezonden brief in de Volkskrant stelt zij dat ook in de Nederlandse media-wereld meer dan genoeg foute mannen rondliepen, die hun macht misbruikten om seksuele handelingen af te dwingen. Aan tafel: Anneke Bakker, Hasna El Maroudi en Alma Mathijsen.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.