De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 4-12-2017

04-12-2017

- Dieudonnee Ostiana was meerdere keren te gast om te vertellen over de situatie in Sint-Maarten na orkaan Irma. Vanavond een update.

- De Netflix-serie 'The Crown' heeft een vervolg gekregen! De met drie Emmy’s en drie Golden Globes onderscheiden Netflix-serie over het leven van Queen Elizabeth is vanaf vrijdag te zien. Herman Pleij mocht het tweede seizoen al bekijken en is onder de indruk.

- Bij veel Nederlanders is zanger Tino Martin nog onbekend, maar hij zit al bijna tien jaar in het vak en wist al meerdere grote zalen in Nederland uitverkocht te krijgen. In januari 2018 staat Martin in Carré en in juni wil hij voor een tweede keer een concert geven in de Ziggo Dome. Vanavond is hij te gast in de DWDD-studio.

Romana Vrede is de sidekick van Matthijs.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.