De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Danny Vera -Snow In April (minuut)

24-10-2017
Danny Vera gaat op theatertour! Zijn EP ‘The New Black And White Part III’ kwam uit op 6 oktober, met daarop uiteraard prachtige Americana. In DWDD vanavond echter een bijzonder uitstapje: zijn reguliere band is aangevuld met extra blazers en strijkers om het nummer ‘Snow In April’ te spelen; een ware protestsong over ontbossing, oorlog en incapabele presidenten.
Je kunt Danny de komende tijd gaan zien:
Leeuwarden, 26 oktober, Stadsschouwburg de HarmonieBeverwijk, 28 oktober, Kennemer Theater Haarlem, 29 oktober, Take Me To Church Festival (solo)Zoetermeer, 2 november, StadstheaterAmersfoort, 4 november, Flint TheaterTilburg, 9 november, Schouwburg Tilburg

Klik hier voor de volledige tourlijst

Meer muziek? Klik hier en kijk alle minuutjes én de hele nummers voor aanvang terug op de Muziek Draait Door-overzichtspagina.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.