De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 11-12-2017

11-12-2017
- Afgelopen weekend werden de laatste wereldbekerwedstrijden voor de Olympische Spelen gereden. Conclusie: de Nederlandse schaatsers zouden het wel eens heel moeilijk kunnen gaan krijgen in Pyeongchang. Aan tafel: Mark Tuitert en Erben Wennemars. 

- Het oeuvre van de legendarische Groningse muzikant Ede Staal is niet beschikbaar op Spotify. Daar wil zijn zoon Jasper Staal verandering in brengen. Hij is te gast met acteur Marcel Hensema, die ook een lied van Staal zal zingen. 

- Wie is toch die ‘Gewone Nederlander’? Vaak aangehaald in de media en de politiek, maar door niemand precies gedefinieerd. Reden voor NRC Handelsblad om die Nederlanders in kaart te brengen in een special. Frans Bauer werd hierin bestempeld tot het prototype van ‘De Gewone Nederlander’. 
Vanavond is Lamyae Aharouay tafeldame.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.