De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 13-12-2017

13-12-2017

- SP-leider en fractievoorzitter Emile Roemer kondigde vandaag aan met zijn werk te stoppen. SP-Kamerlid Lilian Marijnissen wordt de nieuwe fractievoorzitter. Zij is de dochter van Jan Marijnissen, de man die jarenlang de partij aanvoerde en die verantwoordelijk was voor de groei van de SP. Vanavond in de uitzending Lilian Marijnissen.

- Veehouder Nico Bons won afgelopen weekend met koe Koba 219 de eerste plek van de Holland Holstein Show in het algemeen kampioenschap zwartbont. Bons nam op 21-jarige leeftijd het bedrijf van zijn vader over en had daarbij één doel voor ogen: 's werelds beste showkoe fokken.

- Het was een succesvol jaar voor illusionist en presentator Victor Mids. Op 31 december komt Mids met een oudejaarsshow waarin hij langsgaat bij bekende Nederlanders die iets bijzonders gepresteerd hebben in 2017. Vanavond vertelt hij hierover.

- Dit jaar tellen we het oude jaar af met cabaretier Youp van 't Hek. Op 31 december verzorgt hij de conference. Het is niet de eerste keer dat hij dit doet, hij mocht al acht keer eerder het jaar afsluiten. In 1989 deed hij het voor het eerst.

Prem Radhakishun is vanavond tafelheer. Muziek is er van Ronnie Flex en Maan.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.