De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Paradise Papers: Sander Schimmelpenninck

06-11-2017
Opnieuw ligt de financiële wereld onder vuur. Nadat eerder de Panama Papers pijnlijk onthulden wie op welke manier gebruikt maakt van legale, doch niet heel ethische belastingconstructies, zijn er nu de Paradise Papers. Wederom een pijnlijk inkijkje in fiscale sluiproutes, onder meer van Bono en de koningin van Engeland. Ook in Nederland kwam het koningshuis niet positief in het nieuws: Het Parool onderzocht hoe vastgoed in Amsterdam wordt gebruikt als belegging, waardoor de prijzen te hoog worden voor de gewone man. Prins Bernhard jr. bleek nogal wat panden in bezit te hebben. Aan tafel: Sander Schimmelpenninck, hoofdredacteur van Quote.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.