De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Zaak Henriquez: Korver zegt namens familie vertrouwen rechtsgang op

16-11-2017
Mitch Henriquez kwam in 2015 om het leven nadat hij zeer hardhandig was gearresteerd. Het proces tegen de agenten die betrokken waren bij de dood van Henriquez kreeg vandaag een opzienbarende wending; Richard Korver, advocaat van de moeder en twee zussen van Henriquez, zegde namens de familie het vertrouwen in de rechtsgang op. Korver en zijn cliënten verlieten daarop de rechtszaal, een zeldzaamheid in de Nederlandse rechtspraak. Zij menen dat er te weinig is gedaan met door hen vergaard nieuw beeldmateriaal. Daaruit zou blijken dat Henriquez blauw aanliep tijdens zijn aanhouding en dat agenten wisten dat hij was overleden. Aan tafel: Richard Korver en Lila Henriquez, zus van Mitch.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.