De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

BBC Sound Of 2018

28-11-2017
Naar jaarlijkse gewoonte selecteert de BBC een aantal nieuwe beloftevolle artiesten en bundelt deze in een longlist met als titel BBC Sound Of. Dat deze longlist een grote stap betekent in de carrire van de winnende artiesten is inmiddels duidelijk. Onder de vorige winnaars prijken namen zoals Adele, Sam Smith en 50 Cent. Ook wij reizen op deze gure novemberdag een jaar vooruit n vijfentwintig jaar achteruit. Aan tafel 3FM deejay Eva Koreman en Benjamin Herman en Willem Friede, leden van de New Cool Collective.

Meer muziek? Klik hier en kijk alle minuutjes n de hele nummers voor aanvang terug op de Muziek Draait Door-overzichtspagina.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.