De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Tino Martin - Jij liet mij vallen

04-12-2017
Bij veel Nederlanders is zanger Tino Martin nog onbekend, maar hij zit al bijna tien jaar in het vak en wist al meerdere grote zalen in Nederland uitverkocht te krijgen, bijvoorbeeld het Concertgebouw in Den Haag (2009) en de Ziggo Dome (2016). In 2014 bracht hij zijn, met een Edison bekroonde, album 'Jij Liet Me Vallen' uit Met ongeveer 400 optredens was hij in 2015 de meest geboekte artiest van dat jaar. Daarna speelde hij in 2016 nog een concert in een bomvolle HMH. Van zijn concerten in de Ziggo Dome en HMH bracht hij dvd's uit die de nummer 1-status bereikten. Begin dit jaar bracht hij het album 'Hoe Ik Het Zie' uit. In januari 2018 staat Martin in Carr en in juni wil hij voor een tweede keer een concert geven in de Ziggo Dome. Vanavond is hij te gast in DWDD en praat over zijn succes.

Meer muziek? Klik hier en kijk alle minuutjes n de hele nummers voor aanvang terug op de Muziek Draait Door-overzichtspagina.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.