De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Mag Rusland meedoen aan Olympische Winterspelen?

05-12-2017
De Russische sport is verrot door doping. Dat bleek onder meer uit onderzoek van wereldantidopingorganisatie WADA en uit de onthullingen van dopingarts Grigory Rodchenkov. Het Poetinregime zou op de hoogte zijn en het gebruik van verboden middelen zelfs stimuleren. 
Het is een hoofdpijndossier voor het Internationaal Olympisch Comit (IOC). Mag Rusland in februari nog meedoen aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang? En zo niet, wat doe je dan met de Russische sporters die alle dopingtests wel glansvol hebben doorstaan? Vanavond rond 19:30 zal het verlossende woord worden uitgesproken in een persconferentie. Aan tafel: Jillert Anema en Mark Tuitert.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.