De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 19-2-2018

19-02-2018

- Olympische Winterspelen dag 11. Ook vandaag stond er schaatsen op het programma: de ploegenachtervolging bij de vrouwen en de 500 meter bij de mannen. We praten na met Mart Smeets, Erik Dijkstra en schaatssprintkampioen Dai Dai Ntab.

- In de docu 'Buying the Band' is te zien hoe een rijke ondernemer probeert om met zijn jeugdhelden van Herman Broods Wild Romance een rockband op te zetten. Het is een culthit, Kensington en Barry Hay zijn fan. Aan tafel de maker: Teus van Sintmaartensdijk.

- Comedian/cabaretier Farbod Moghaddam won het Leids Cabaret Festival, Kasper van der Laan veroverde daar de publieksprijs. Zij presenteren een speciale TV Draait Door.

Muziek is er van Ellen ten Damme, Ryanne van Dorst is tafeldame.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.