De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

DWDD: Het Lagerhuis: gemeenteraadsverkiezingen 2018

19-03-2018
De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan! Reden voor DWDD om vandaag het debatprogramma Het Lagerhuis terug te laten keren. Met uiteraard de vertrouwde elementen: de groene bankjes, de aftelklok en natuurlijk Paul Witteman. Het panel bestaat uit 18 debaters, geselecteerd uit alle lagen van de Nederlandse samenleving. Enkelen deden al mee aan de vier Lagerhuis-afleveringen die DWDD in 2017 uitzond.

Dit zijn de debaters voor 'Het Lagerhuis: gemeenteraadsverkiezingen 2018':Thomas van Elst, Ewout Klok, Cobie Groenendijk, Caroline van der Plas, Tjeerd de Jong, John van der Net, Ama Boahene, Joke van der Beek, Marcel Heinlein, Ülkü Ögüt, John van Assouw, Max Kopijn, Suzanne Ruesink, Karim Amghar, Ernst Leeftink, Anne van de Swaluw, Sander Ruijters, Jane Kuldip-Singh.

Ook te gast zijn twee, inmiddels bekende, oud-gemeenteraadsleden: Lilian Marijnissen en Alexander Pechtold. Maurice de Hond geeft een actuele update van zijn peilingen.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.