De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 12-01-2018

12-01-2018

- De tropenarts dreigt wegbezuinigd te worden. Neelie Kroes en arts Matthijs Botman luiden de noodklok.

- Kunstenaar Ralph Wolfe Cowan schildert de groten der aarde. Ook Donald Trump wilde door Cowan vereeuwigd worden: het werd het veelbesproken schilderij ‘The Visionary’ (1989). Het bleek dat het niet Trump was die poseerde, maar een Nederlander. Zijn naam? Mark C. Deren.

- Karin ten Böhmer en haar man Hans vertrokken naar Bonaire om een mini-golfbaan te beginnen. Dit liep niet zoals verwacht, dat werd door velen gezien in het programma 'Ik Vertrek'. Volgend seizoen zien we hoe het verder gaat, maar vanavond geeft Karin in de studio alvast een update.

Vanavond staat het Rotterdamse dance-trio De Likt op onze bühne. Comedy is er vanavond van De Partizanen en André van Duin zit naast Matthijs als tafelheer.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.