De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

KRUPA & The Genes - #TimesUp (Golden Globes)

11-01-2018
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} Miles Davis maakte bij de in 1958 afkomstige film ‘Ascenseur Pour L'Échafaud’, oftewel ‘De lift naar het schavot’, van regisseur Louis Malle, de filmmuziek. Miles blies uit de losse pols terwijl hij naar de film keek. Dit leverde legendarische filmmuziek op die tot op de dag van vandaag men bekend in de oren zal klinken. Wij vroegen KRUPA & The Genes hetzelfde te doen bij het nieuws van deze week.  

De Nederlandse jazzdrummers Stefan Kruger en Joost Patocka speelden met nagenoeg iedereen in de Nederlandse jazzwereld. Maar met hun nieuwe band KRUPA & The Genes (KRUPA van Kruger en Patocka) hebben ze nog meer topmuzikanten uit de Nederlandse jazz-scene: Anton Goudsmit (The Ploctones), Raphael Vanoli (Knalpot), Jasper Blom, Maarten Hogenhuis en Sean Fasciani. Vanavond komt het septet naar onze studio.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.