De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 07-03-2018

07-03-2018
Trump wil Amerikaanse werknemers en bedrijven beter beschermen tegen buitenlandse concurrentie en daarom is de verwachting dat hij enkele belangrijke invoertarieven zal verhogen. Aan tafel hierover Eelco Bosch van Rosenthal en Barbara Baarsma.

Aan tafel bespreken Taco Dibbits, directeur van het Rijksmuseum, en Cécile Narinx, hoofdredacteur van Harper's Bazaar, de nieuwe tentoonstelling 'High Society' van het Rijksmuseum.

- Koning van de Spelen Kjeld Nuis is vanavond te gast over zijn olympisch gouden medailles en zijn nu al legendarische sportjaar.

- De derde aflevering van 'Erik op de brommer': een nieuwe rubriek waarin Erik Dijkstra ons land doorkruist in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen.

The Wild Romance met het liedje 'No Time To Lose', een gedicht van Nico Dijkshoorn en is André van Duin tafelheer!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.