De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 07-02-2018

07-02-2018

- Niet het grote Rusland, maar een kwajongen van 18 zat achter de DDoS-aanvallen op de Belastingdienst en de moderne betaaldienst bunq. Hij deed het “omdat het grappig is”, onthulde journalist Huib Modderkolk van de Volkskrant vandaag. Te gast: Huib Modderkolk en Ali Niknam, oprichter van bunq.

- De documentaire ‘Nao ’t Zuuje’ (Limburgs voor 'naar het zuiden') is een film van Rob Hodselmans over carnaval in Limburg. De rode draad is Prins Lex I (Lex Uiting), die in 2017 Prins Carnaval werd. Vanavond zit Lex Uiting met Jeroen van den Ham aan tafel.

- Eind vorig jaar vertrok zangeres Ilse DeLange naar de VS voor haar rol in de serie 'Nashville'. Tussen het acteren door moet DeLange ook tijd vrijmaken voor haar eigen festival Tuckerville. Vanavond praat ze over beiden, én ze neemt Isaac Gracie mee die speelt op het festival.

Verder vanavond een gedicht van huisdichter Nico Dijkshoorn en André van Duin is tafelheer!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.