De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Farbod Moghaddam en Kasper van der Laan over Leids Cabaret Festival

19-02-2018
Comedians/cabaretiers Farbod Moghaddam en Kasper van der Laan stonden in de finale van het Leids Cabaret Festival die uiteindelijk door Farbod Moghaddam werd gewonnen. Oordeel van de jury: ,,Farbod maakt harde grappen, hij is nietsontziend, zonder partij te kiezen. Turken, Marokkanen, witte Nederlanders en zijn eigen volk, Iraniërs, krijgen er van langs. En toch, hoe hard hij ook is, uit alles spreekt liefde." Kasper van der Laan won wel de publieksprijs. In de studio Farbod Moghaddam en Kasper van der Laan in een speciale TVDD. 

Heb jij iets leuks gezien op tv of internet? Laat het ons weten! Direct mailen naar detvdraaitdoor@bnnvara.nl of tip via WhatsApp: 06-406 456 92.

Meer TV Draait Door? Klik hier en kijk álle afleveringen van de TV Draait Door terug op de TVDD-overzichtspagina.

Klik hier en like de Facebook-pagina van de TV Draait Door.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.