De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Humberto gaat - Twan komt

01-03-2018
Na vijf seizoenen moet presentator Humberto Tan weg bij zijn tv-programma RTL Late Night. Het vertrek komt niet uit de lucht want het laatste seizoen kwam er veel kritiek op het programma en liepen de kijkcijfers terug. De grootste verrassing rond dit nieuws was misschien niet het ontslag van Humberto zelf, maar de selectie van zijn opvolger in de persoon van Nieuwsuur-presentator Twan Huys. Vijf jaar geleden waren tv-recensenten Hans Beerekamp (NRC) en Jean-Pierre Geelen (Volkskrant) bij ons aan tafel om de allereerste RTL Late Night te beoordelen, vanavond kijken we met hun terug op de bewogen jaren van Humberto bij RTL Late Night. 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.